Industrijski podovi - Ergonomski podovi

ergonomski podovi ergomat

Ergonomski podovi

Ergonomski podovi ERGOMAT poboljšavaju uslove rada u suvom i mokrom radnom okruženju. Medicinski ispitane, pozitivno utiču na zdravstveno stanje i zamaranje zaposlenih, naročito onih koji moraju da stoje dugo vremena. Na raspolaganju su u svim veličinama u svim oblicima. Ergonomske podloge ERGOMAT su veoma elastične i pri dugotrajnoj upotrebi. Izuzetno su otporne na razgradnju, antistatične, teško zapaljive, elektrostatički provodne (ESD), otporne na udarce, toplotno izolovane za niske temperature, antiklizne, oborenih ivica koje sprečavaju spoticanje i padove, prema mestu postavljanja (suvo ili mokro okruženje), dostupne u različitim oblicima.

Proizvode ERGOMAT možete dobiti u standardnoj dimenziji 90 x 60 cm. Ponekad standardni proizvodi nisu dovoljni i nekad dimenzije nisu odgovarajuće. Ergomat vam nudi beskonačne mogućnosti prilagođavanja, upravljanje projektom ključ u ruke i neprevaziđene inovativne strategije za rešavanje vaših izazova na radnom mestu.

Koriste ga : AUDI, Mercedes, Honda, Toyota i mnogi drugi.

Ergonomske podloge ERGOMAT izrađuju se od Poliuretana ili od Nitrila, nemaju neprijatne mirise, štetna isparenja i izuzetno su otporna na habanje. Pojedini modeli ispunjavaju visoke zahteve u industriji hrane i pića, kao i standarde čistih soba –  ISO Cleanroom Class 5 (Class 100).