Sportski podovi za sve vrste sportova

Sportski podovi za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

Sportski podovi za sve vrste sportova i za više sportova na jednom terenu. Gradnja i postavljanje  sportskih terena po najvišim standardima krovnih sportskih organizacija FIBA, ITF, FIFA…

padel tenis podloge

Padel tenis tereni

tereni za fudbal

Tereni za fudbal

futsal tereni

Futsal tereni

odbojkaski tereni

Tereni za odbojku

Podovi za stoni tenis

Podovi za stoni tenis

Podloge za hokej

Hokejaški tereni

Podloga za sportske terene BERGO FLOORING namenjeni su kako za profesionalne igrače tako i za privatna igrališta. Trenje poda daje odlična svojstva „stop and go“, što je savršeno za basket, košarku, fudbal, badminton, rukomet, odbojku, tenis, aerobik itd.

Sportski podovi za spoljašnje i unutrašnje terene

Sportski podovi Bergo flooring pružaju maksimalan kvalitet igračima, pravilan odskok lopte kao i prijatan osećaj tokom igre. Svojom strukturom ovi podovi smanjuju klizanja, daju dobar osećaj igračima tokom igre i svojim izgledom daju potpuno novi doživljaj. Sportski podovi Bergo flooring su namenjeni kako za profesionalne igrače, sportske centre, škole… tako i za svakodnevnu igru u dvorištu. Podloge poseduju FIBA i ITF sertifikat.

U ponudi se nalazi preko 10 boja i tri modela tako da je moguće prilagoditi izgled terena spoljašnjem okruženju ili bojama timova ili kompanija.

Možemo Vam ponuditi izgradnju sportskih po principu ključ u ruke. U ponudi imamo kompletnu opremu za sportske terene od koša, konstrukcija za koš, golove, mreže i mrežice, pa čak i lopte za sport kojem je podloga namenjena.

Bergo sportske podloge se postavljaju direktno na ravnu i tvrdu podlogu (beton, asfalt, tucanik). Dimenzija terena može biti po vašem izboru. Podloge se ne lepe, povezuju se klik sistemom i daju mogućnost da se podloga po potrebi skloni i premesti na drugo mesto. Na sledecem linku možete videti izradu terena za košarku : Kako napraviti teren za basket?

neklizajuci

Neklizajući

Sigurna – neklizajuća površina smanjuje zamor i povrede
multisport

Multisport

Sportske podloge namenjene za sve vrste sportova
Sertifikovano

Sertifikovan

Sertifikovan od strane FIBA, ITF kao i EN 14877
Laka montaža

Jednostavna montaža

Brza i jednostavna montaža preko ravne podloge
Bez lepkova

Bez lepkova

Nije potrebna dodatna hidroizolacija ili lepak
lako odrzavanje

Lako održavanje

Podloge se veoma lako održavaju i čiste

Bergo flooring sportski podovi – Specifikacija

  • Sportska podloga Bergo flooring je napravljena od PP
  • Dimenzija ploča : 300mm do 380mm
  • Debljina podloge : 13mm i 14mm
  • UV stabilan materijal
  • FIBA sertifikat / ITF sertifikat
  • 15 godina garancije na sportsku podlogu
  • ISO sertifikat
  • „Stop and go“ završni sloj idealna za sve sportove
original bergo
15 godina garancije
en14877 sertifikat

Postavljanje podloge za sportski teren – najčešća pitanja

Šta je potrebno da postavim sportski pod?

Sportski pod najčešće se postavlja preko betona ili asfalta. Nije potrebno da podloga bude idealno ravna. Predlažemo da se uvek konsultujete sa nama vezano za izgradnju sportkog poda ili za kvalitet postojećeg poda.


Gde se obično postavljaju Bergo sportski podovi?

Bergo sportski podovi se mogu koristiti za sve sportove kao i za sve sportske terene. Podloga se koristi za sportske hale, otvorene sportske terene, kao pod za košarkaške terene, pod za rukometne terene , odbojkaške, podloga za badminton terene, pod za futsal terene, za fitnes sale…


Sportski podovi cena?

Cena zavisi od kvadrature i od mesta montaže. Predlažemo da nas kontaktirate za cenu sportskih podova kako bi našli najbolje rešenje za vaše potrebe.


Na tržištu ima mnogo različitih sportskih podova?

Na tržištu se mogu naći različiti proizvođači sportskih podova. Ono što ih razlikuje jeste prvenstveno kvalitet proizvodnje, materijali od kojih su napravljeni i način montaže. Često se dešava da u startu cena bude presudan faktor, ali cena sportskih podloga je u većini slučajeva i direktno povezana sa materijalima od kojih su napravljeni. Na tržištu postoje i kopije koje na prvi pogled izgledaju isto kao i sportske podloge velikih proizvođača kao što su Bergo flooring ili Sportcourt. Bergo flooring je preko 40 godina jedan od lidera u proizvodnji sportskih podova, isporučuje se u preko 70 zemalja i poseduje najstrože standarde kvaliteta.